Villa Laurier

6
Gites.nl logo

Villa Laurier is een moderne villa in een woonwijkje net buiten een traditioneel Frans dorp, in de buurt van de middeleeuwse stad Carcassonne. Met drie slaapkamers is het ideaal voor maximaal zes gasten.
Het huis is gebouwd op een niveau, maar ligt op een kleine heuvel, dus van de achterkant lijkt het alsof het op twee verdiepingen is. Vanaf een schaduwrijk terras kijkt u uit over het zwembad.
Brede trappen dalen af door de tuin en leiden naar het zwembad. Ernaast is een speelkamer met een pooltafel.
Het zwembad van acht bij vier meter is omgeven door een grote dichte haag, dus het is volledig privé. Rond het zwembad staan ligbedden en er is een schaduwrijk gewelfd gebied naast het zwembad met tafel en stoelen.
Het huis ligt op een rustige locatie in een doodlopende straat, met drie directe buren. Een wandelingetje van een paar minuten lopen brengt u naar de velden waar u het bos in kunt wandelen. De Pyreneeën zijn te zien vanaf het terras, waar prachtige zonsondergangen zijn.
Binnen zijn er drie slaapkamers: een met een kingsize bed, een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en dubbele wastafel en er is een apart toilet. Er is ook een aparte doucheruimte met toilet en een wastafel.
Aan de voorzijde van het huis is een lichte en ingerichte keuken. Tegenover de hal is een grote woon / eetkamer met twee grote banken en fauteuils rondom een open haard.
Een eettafel biedt plaats aan zes personen. Er is een grote selectie video's, cd's en veel boeken, plus een tv met Engelstalige zenders.
Deuren openen naar het terras, dat een ingebouwde barbecue heeft. Het terras heeft een eettafel voor zes personen, met een uitschuifbaar zonnescherm voor schaduw. Er is ook een studeerkamer vol boeken en een tweede "Franse" tv met een paar internationale zenders.

Boekingsinformatie

Ligging villa laurier

De ligging van "villa laurier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.