Natuurhuisje in Saint-martin-de-gurson

4
Natuurhuisje.nl logo

Het vakantiehuis is ideaal gelegen met uitzicht op het landschap en de wijngaarden in Saint-Martin-de-Gurson. Dit mooie vakantiehuis ligt midden in de natuur en is dus perfect voor een familievakantie. Hier kunt u genieten van het betoverende uitzicht. Er is een prachtige tuin met bloemen en bomen. Zonnebaden, een buitendouche op zonne-energie, 2 tuinmeubelen, buitenfauteuils staan ook tot uw beschikking. De woning is zeer geschikt voor fiets- en wandelliefhebbers die graag nieuwe routes willen ontdekken. De restaurants op 9 km bieden heerlijke maaltijden. Saint Emilion; de beroemde plaats om zijn wijngaarden en zijn wijn, ligt op 15 minuten met de auto en Bordeaux op slechts een uur rijden. Sluit uw dag ontspannen af op het terras met uw favoriete drankje. Er is ook een parkeerplaats in de schaduw. Als u een wijnliefhebber bent, staat een paneel van onze Bergerac-wijn tot uw beschikking tegen een voordelige prijs. De luchthaven Bordeaux Merignac ligt op 91 km afstand.

Bijzonderheden natuurhuisje in saint-martin-de-gurson

keuken parterre: kookplaat,, fornuis,, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, espresso apparaat,, oven,, grill,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in saint-martin-de-gurson

De ligging van "natuurhuisje in saint-martin-de-gurson" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.