Gîte du Moulin de Predelles

10
5
Gites.nl logo

”Moulin de Predelles” is gelegen tussen Apt en Forcalquier, vlak bij de voormalige Via Domania, in de ”Parc Régional du Lubéron”. Deze prachtig gerestaureerde molen uit 1855 staat op een terrein van 8 ha. De gite ”Sirrocco”, geschikt voor 4-5 personen, heeft een woonoppervlak van 80 m2 en is als volgt ingedeelt:
Woonkamer met zithoek en televisie. Volledig uitgeruste keuken met grote koelkast en diepvries, multi-functionele oven en magnetron. Een slaapkamer met dubbel bed, bureau en grote kledingkast. Een slaapkamer met 2 een persoonsbedden, een schrijftafel en een grote kledingkast. Badkamer met douche, haardroger en aparte WC. Het is mogelijk om een 5de bed te krijgen. De privé terras is uitgerust met tuinmeubilair en barbecue en geeft uitzicht op het zwembad en de tuin.
In de tuin bevinden zich het verwarmde zwembad (14m X 6m), een ping-pong tafel, een volley bal veld en een ”jeu de boules” baan. De tuin van 6000 m2 biedt volop schaduw in de zomer en u kunt in de nabij gelegen rivier vissen.

Boekingsinformatie

Ligging gîte du moulin de predelles

De ligging van "gîte du moulin de predelles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.