Vakantiehuis - Astenweg 11 | Neuastenberg (Winterberg)

9.5
8
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 6 + 2 kinderen + 1 kind tot 4 jaar in kinderbed
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 2
Oppervlakte: 158 m2

Beschrijving

Vakantie vieren in een adembenemende atmosfeer? Een waanzinnig mooi uitzicht over het skigebied? Vanuit het nieuw gerenoveerde vakantiehuis is dit mogelijk. Er is ruimte voor 6 personen in 3 slaapkamers, overal met een 2x tweepersoonsbedden en een vierde slaapkamer met stapelbed. De keuken is nieuw ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo is er een vaatwasser, toaster, magnetron, koelkast, vriezer, oven, koffieapparaat en waterkoker. In de badkamer is een douche, wc, wastafel en bad te vinden. In een aparte badkamer met alleen toilet is een wasmachine en droger te vinden. In de woonkamer staat een grote eettafel met houtkachel (hout zelf meenemen). In de zomer is het aangrenzende terras met tuin een plek om te genieten. Wifi is in het gehele huis beschikbaar. 

Over deze accommodatie
Het huis is een aparte woning, rustig gelegen bij skigebied Postwiese in Neuastenberg. In de tuin kunnen kinderen naar hartenlust spelen. De aanwezige bbq kunt u gebruiken.  Op het terras is het heerlijk vertoeven, zowel overdag als 's avonds. 

Omgeving 
Winterberg is op 4 kilometer bereikbaar. In Neuastenberg zijn er enkele restaurants en een bakkerij te vinden



Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis - astenweg 11 | neuastenberg (winterberg)

De ligging van "vakantiehuis - astenweg 11 | neuastenberg (winterberg)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.