"Vakantiehuis Sonne Winterberg" **** Astenweg 5-S | Neuastenberg

9.9
8
Welcomeinwinterberg.com logo

Max aantal Personen: 8
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 3
Oppervlakte: 150 m2

Accommodatie

Ons vakantiehuis ligt in een rustige omgeving aan de voet van de Rothaarpistes. De toegang tot Skigebied Potwiese ligt tegenover. Het huis is geheel gerenoveerd en met oog voor detail ingericht. De grote woonkamer heeft een gezellige zithoek met haard. Aangrenzend is een eethoek te vinden in de compleet uitgeruste keuken. Voor ontspanning en goede nachtrust zijn er 4 slaapkamers, allen met tweepersoonsbedden en eentje met een stapelbed. 3 Badkamers geven voldoende privacy. De inpandige sauna (tegen meerprijs te gebruiken) versterkt het relax-gevoel nog meer. Tevens vindt u een wasmachine en droger en een ruimte om fietsen en skispullen op te bergen. Wij hopen u snel te mogen begroeten. 

Over deze accommodatie
Zowel in de zomer als winter biedt deze accommodatie een grandioos uitzicht op de Kahlen Asten en het heuvelachtige landschap. Er zijn volop mogelijkheden om te ontspannen en in te spannen. 

In deze accommodatie zijn families toegestaan. Jongeren en groepen zijn niet toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging "vakantiehuis sonne winterberg" **** astenweg 5-s | neuastenberg

De ligging van ""vakantiehuis sonne winterberg" **** astenweg 5-s | neuastenberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.