Vakantiehuis Monschau-Hofen

10
36
Groepen.nl logo

Dit vakantiehuis ligt direct aan de "Poort naar de Eifel". De huidige Nederlandse eigenaren hebben het omgetoverd tot een gastenhuis waar groepen tot 36 personen welkom zijn. Je kunt er ook prima met minde personen verblijven. Het huis is perfect om met vrienden, familie met kinderen of collega's te genieten van een rustige vakantie aan de voet van natuurpark de Eifel. De bus naar Monschau stopt voor de deur. De ingang tot het nationaal park de Eifel ligt op 100 meter afstand van het huis. Het huis beschikt over 12 ruime slaapkamers waarvan de meeste met eigen douche. Ook is er een eigen café en loungeruimte, grote feest/eetzaal, kinderkamer en een professionele keuken met alle denkbare apparatuur. De flatscreen televisie, stereo/dvd installatie, gratis wifi, de grote afsluitbare tuin met barbecue en tuinmeubilair en de zeer ruime privéparkeerplaatsen maken het geheel van vakantiegroepshuis compleet.

Een groepsaccommodatie in Duitsland met ruime tuin 

De grote woonkamer is voorzien van een sfeerhaard. De grote eetkamer biedt ruimte aan 36 personen met 3 kinderstoelen. De kinder-/speelkamer, met grote flatscreen tv, dvd-speler en cd speler, is ideaal voor de kleinere kinderen om te spelen of lekker een filmpje te kijken. Er is veel speelgoed aanwezig en speciaal kindermeubilair. De ruime professionele keuken in RVS uitvoering is uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Buiten zijn er drie garages en een grote eigen parkeerplaats met ruimte voor 15 auto's. De ruime tuin (privé, omheind, verlicht) met tuinmeubilair, terrasmeubels en een gas bbq nodigt uit voor lange zomeravonden. Er is ook een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel aanwezig. Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers en op de 1e etage bevinden zich de 10 slaapkamers, zie slaapkamerindeling.

Ontdek samen de afwisselende omgeving 


Het huis ligt in het noorden van de Duitse Eifel en zo'n 10 km van de Belgische grens. De omgeving is heuvelachtig met afwisselend bos en weiden. Voor motorrijders en oldtimertours, is de combinatie van de omgeving met de goed onderhouden afwisselende wegen geweldig. Voor watersportliefhebbers ligt de prachtige Rursee op 20 minuten afstand en in de omgeving zijn volop mogelijkheden voor uitstapjes, zoals musea, middeleeuwse burchten en stadjes. Er zijn 4 golfbanen in de buurt.

Huisje huren in Duitsland? Bekijk ook de andere vakantiehuizen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis monschau-hofen

De ligging van "vakantiehuis monschau-hofen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.