Natuurhuisje in Jalhay

2
Natuurhuisje.nl logo

Dit prachtige vakantiehuis in België is zeer luxueus, modern en voorzien van een heerlijke buitenjacuzzi. Er is ruimte voor 2 personen in dit huis, wat ideaal is voor een verliefd stel. Start de dag met een gezonde wandeling in het bos, dat ongeveer 300 m van de accommodatie vandaan ligt. Je kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 2 km verderop en het dichtstbijzijnde restaurantje vind je op eveneens 2 km van het verblijf. De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wilt gaan, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Het terras is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en je kunt de auto kwijt op de parkeerplaats. Je kunt volledig tot rust komen in de sauna of in het bubbelbad. Met de auto kun je gemakkelijk reizen naar de verschillende plaatsen in de omgeving van het verblijf.

Bijzonderheden natuurhuisje in jalhay

keuken op de 1e etage: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(inductie),, espresso apparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast,, vriezer

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in jalhay

De ligging van "natuurhuisje in jalhay" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.