Alpenhotel Karwendel

2
Alpenreizen.nl logo

Alpenhotel Karwendel ligt buiten het plaatsje Leutasch en is omgeven door schilderachtige uitzichten op de natuur. Dit Adult Only hotel staat alleen kinderen boven de 14 jaar toe, zodat je in alle rust van je vakantie kunt genieten.
Bij binnenkomst in dit hotel voel je je gelijk welkom. De ruime kamers en de uitstekende maaltijden zullen dit gevoel gedurende het verblijf alleen maar versterken. Na het nuttigen van het heerlijke ontbijt kun je gebruik maken van een van de fietsen van het hotel om de omgeving verkennen.
Bij terugkomst kun je lekker afkoelen in de natuurlijke zwemvijver in de tuin van het hotel. Mocht je wat meer willen ontspannen na een enerverende dag in de buitenlucht, dan is de wellness en goede optie. Je kunt hier genieten van verschillende sauna's, een stoombad, infraroodcabine of een boekje lezen op een van de ligbedden. Bij Alpenhotel Karwendel kom je gegarandeerd helemaal tot rust!

Bijzonderheden alpenhotel karwendel

  • sauna
  • fietsberging

Boekingsinformatie

Ligging alpenhotel karwendel

De ligging van "alpenhotel karwendel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.