Sportpension Geisler

2
Alpenreizen.nl logo

Sportpension Geisler is bijzonder rustig gelegen in het vlakke dal van Achenkirch; vanuit het raam van dit hotel kijk je dan ook uit op uitgestrekte weiden.
In de winter is Sportpension Geisler een ideale uitvalsbasis voor een winterse vakantie. Naast de 54 km aan geprepareerde skipistes is er volop te beleven aan de Achensee. Zo vind je er meer dan 150 km langlauftracks en ongeveer 100 km aan winterwandelpaden, maar ook drie rodelbanen, paardenslee ritten, een ijsbaan, curling, en nog veel meer!
Na zo'n actieve dag in de bergen is het fijn thuiskomen in dit pension. Geisler is in vele opzichten nog authentiek Oostenrijks en de Tiroler sfeer is opvallend aanwezig. Het personeel van dit pension wordt geroemd om hun vriendelijkheid, zeker ten opzichte van de kleine gasten. De keuken van Geisler wordt bemand door de eigenaar zelf en is ook zeker aan te bevelen.

Bijzonderheden sportpension geisler

  • sauna
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging sportpension geisler

De ligging van "sportpension geisler" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.