Chalet Angelina inclusief catering - 16-18 personen

2.6 / 3 beoordelingen
18
Chalet.nl logo

Chalet Angelina is gelegen in St. Anton, net naast een afdaling (offpiste) die aansluiting geeft op pistenummer 24. Via deze blauwe piste kom je bij de Nassereinbahn, die je naar Gampen op 1850m hoogte brengt en waarmee je verder het skigebied in komt. Bij de Nassereinbahn bevindt zich ook de skischool met oefenweide en iets verderop het Kinderland. Direct bij het chalet stopt de skibus. Vanaf Gampen is het tevens mogelijk om de 4 km lange rodelbaan te nemen naar het dal van Nasserein. Voor langlaufers is er op 350 meter vanaf chalet Angelina een loipe. Het bruisende centrum van St. Anton am Arlberg is gelegen op 500 meter (heuvelachtig), hier vind je vele winkeltjes, restaurants en (après-ski)bars.
Het vrijstaande chalet Angelina heeft een typisch Tiroolse buitenkant en is van binnen ruim van opzet. Het chalet is in 2016 gerenoveerd. Het chalet beschikt o.a. over gratis internet (Wi-Fi), een terras op het zuiden en een verwarmde skiberging. Verder zijn er bij het chalet drie gratis parkeerplaatsen, extra op aanvraag en tegen betaling.
Een verblijf in Chalet Angelina is inclusief uitgebreide cateringservice. Deze service bestaat uit zeven keer uitgebreid ontbijt, vijf keer iets lekkers na het skiën en zes keer een uitgebreid 3-gangen diner. Tijdens je verblijf zijn alle drankjes inclusief (uitgezonderd sterke drank). Meer informatie kun je vinden onder "Extra te boeken".
Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken, je kunt gewoon volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft.
Om een optimale service te kunnen verlenen, verblijft de chaletstaf zelf ook in het chalet. Zij beschikken over een eigen slaap- en badkamer, deze worden verder niet in de tekst omschreven.

Boekingsinformatie

Ligging chalet angelina inclusief catering - 16-18 personen

De ligging van "chalet angelina inclusief catering - 16-18 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.