Chalet Juen I - 10-11 personen


 
Deel deze accommodatie via:
11
Chalet.nl logo

Chalet Juen I ligt op een rustige locatie, op een hoogte van 1200 meter, in Kappl. Vanuit het chalet geniet je van een prachtig uitzicht over het dal en en de omliggende bergtoppen. Het skigebied van Kappl bevindt zich op zo'n 3,5 kilometer en is toegankelijk via de DIAS-cabinelift. De dalafdaling (= skiroute, alleen voor zeer ervaren skiërs) eindigt op zo'n 1600 meter vanaf Chalet Juen I. De skibushalte bevindt zich op 100 meter vanaf het chalet en brengt je in enkele minuten naar het skigebied en weer terug.
In het centrum van Kappl, op zo'n 2,7 kilometer vanaf het chalet, vind je een kleine supermarkt, VVV-kantoor en enkele restaurants. Meer voorzieningen vind je in het bekende Ischgl, gelegen op ongeveer 13 kilometer afstand.
Chalet Juen I is eenvoudig, maar comfortabel ingericht en biedt plaats aan groepen tot maximaal 11 personen. Het chalet beschikt over een typisch Oostenrijkse kacheloven, Wi-Fi internetverbinding en er is een skiberging met skischoendrogers.
Groepen jongeren zijn door de eigenaar niet toegestaan in dit chalet. Het chalet ligt iets onder de verharde weg.

Boekingsinformatie

Ligging chalet juen i - 10-11 personen

De ligging van "chalet juen i - 10-11 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.