Appartement Sissipark Nassfeld met privé-sauna - 4-6 personen

2.8 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Appartement Sissipark Nassfeld is gelegen op een chaletpark. Op dit chaletpark staan meerdere houten chalets en in elk chalet zijn vier appartementen. Het appartement ligt op ca. 50 meter van de piste Leitern-Abfahrt (Nr. 51). Via deze piste kom je bij de stoeltjeslift Sonnleitn (Nr. 24) op 200 meter vanaf het appartement en vanaf hier kun je verder het skigebied in.
In de wijk Sonnleitn van Nassfeld, waar zich ook de appartementen bevinden, zit een klein winkeltje voor de belangrijkste boodschappen (beperkte openingstijden). Voor een supermarkt en meer winkels kun je naar het centrum van Tröpolach op 13 km afstand (deze gemeente bevindt zich bij het dalstation van de Millenium Express). Op 200 meter van de appartement Sissipark Nassfeld vind je een restaurant.
Elk appartement beschikt over een privé-sauna, geschikt voor 2 personen. Verder is er in het hoofdgebouw nog een receptie en een wellnessruimte met sauna en overdekt zwembad (tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging appartement sissipark nassfeld met privé-sauna - 4-6 personen

De ligging van "appartement sissipark nassfeld met privé-sauna - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.