Particulier Chalet: G21 | 5 pers.

10
5
Ackersate.nl logo

Particulier Chalet G21 is gelegen op het jaarplaatsenpark van Ackersate. Het chalet biedt plaats aan 5 personen. Je huurt dit chalet via Ackersate van een particulier.

Het chalet heeft drie slaapkamers, waarvan één met stapelbed. Een kinderbedje bijplaatsen is niet mogelijk. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. De woonkamer grenst aan de open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combi-oven, 4-pits inductiekookplaat, waterkoker en Senseo-apparaat. Door de openslaande deuren wordt het vakantieleven naar buiten getrokken, waar in de ruime tuin heerlijk gezeten kan worden. Het chalet heeft een eigen wasmachine en droger en bij warm weer geeft de airco aangename verkoeling. Parkeren kan bij het chalet.  

 Deze accommodatie is rook- en huisdiervrij. Lakenpakketten zijn verplicht af te nemen, bestaande uit een onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop. 

Boekingsinformatie

Ligging particulier chalet: g21 | 5 pers.

De ligging van "particulier chalet: g21 | 5 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.