Particulier Chalet: F05 | 4 pers.

10
4
Ackersate.nl logo

Particulier Chalet F05 is gelegen op het jaarplaatsenpark van Ackersate. Het chalet biedt plaats aan 4 personen. Je huurt dit chalet via Ackersate van een particulier; 

De accommodatie is van vele gemakken voorzien en beschikt over twee slaapkamers, één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed. Er kan geen kinderbedje worden geplaatst in één van de slaapkamers. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en toilet. De ingerichte keuken beschikt over een combi-magnetron, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, koffiezetapparaat en waterkoker. Overige aanwezige voorzieningen zijn een smart-televisie (Netflix) met soundbar (bluetooth), wasmachine met wasrek en droogmolen, diepvriezer, barbecue, kluisje, terras met tuinset en ligbed.

Deze accommodatie is rook- en huisdiervrij. Lakenpakketten zijn verplicht af te nemen, bestaande uit een onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop.

Boekingsinformatie

Ligging particulier chalet: f05 | 4 pers.

De ligging van "particulier chalet: f05 | 4 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.