Chalet Algonquin inclusief catering en buiten-whirlpool - 14 personen


 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

In het oude dorpje Le Moulin, behorende tot het skigebied van Les Arcs, bevindt zich chalet Algonquin. Deze van oorsprong 18e eeuwse boerderij is omgetoverd tot een comfortabel wintersportverblijf voor groepen van maximaal 14 personen. Op slechts 50 meter afstand van het chalet vertrekt de gratis skibus, die je naar de Lonzagne skilift brengt (ca. 1,2 km afstand). In overleg met de staf kan je gebruik maken van de privé mini shuttle bus. 's Ochtends brengen we ze je naar de lift en 's middags word je opgehaald op een van te voren afgesproken tijdstip en plaats. Met de Lozagne skilift bereik je het dorp Vallandry, van waaruit je verder het skigebied van Les Arcs in kunt. Het skigebied van Les Arcs is verbonden met dat van La Plagne door middel van de Vanoise Express. Samen vormen deze gebieden de Paradiski skiregio met zo'n 425 km aan gevarieerde pistes!
Chalet Algonquin wordt alleen inclusief cateringservice verhuurd. Dit houdt in dat de cateringstaf heerlijke maaltijden voor je bereidt en ervoor zorgt dat het chalet schoon en gezellig is. De cateringservice omvat o.a. 7x ontbijt, 5x afternoon-tea en 6x drie-gangen diner (zie Extra te boeken voor volledige omschrijving). Door deze service kun je volop genieten van je vakantie en de pistes van Les Arcs!
In de buiten-whirlpool of bij de houtkachel kun je heerlijk opwarmen na een dag in de sneeuw of geniet op het balkon met een drankje van het mooie uitzicht. Het chalet is verder o.a. voorzien van Wi-Fi en een skiberging. Er zijn gratis openbare parkeerplaatsen aan de doorgaande weg die boven het chalet langs loopt.
In het kleine centrum van Peisey, gelegen op ongeveer 800 meter loopafstand, vind je een supermarkt, bakker, sportwinkel en diverse restaurants. De ESF skischool bevindt zich in Vallandry.

Boekingsinformatie

Ligging chalet algonquin inclusief catering en buiten-whirlpool - 14 personen

De ligging van "chalet algonquin inclusief catering en buiten-whirlpool - 14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.