Aminess Sirena

6
Vacanceselect.com logo

Een schone helder blauwe zee en goed onderhouden stranden, daarvoor staat de Blauwe Vlag die ook wappert op het kiezelstrand van Aminess Sirena Camping. Baaitjes, pijnbomen voor de nodige schaduw en rust maar ook een wandelpad naar Novigrad als je zin hebt in een terras aan de haven. Fietsen langs de kustpaden van het mooie Istrië, met je kajak peddelen over het heldere water of slenteren door het prachtige Poreč en Rovinj. Wat je ook van je vakantie verwacht, op Sirena voel je je direct thuis!


Sporten onder de Kroatische zonNa een vakantie op Aminess Sirena Camping ben je superfit als je alle sportlessen volgt. Doe je mee? Vroeg op voor aquaerobic, aquazumba, fitness, yoga of een totale workout, dat is een goed begin van de dag! Daarna mag je als ontbijt wel zo'n krakend vers broodje van het bakkertje. Favoriet bij tieners zijn de sporttoernooien. Wel eens waterpolo of beach soccer gespeeld? Op die manier maak je gelijk vakantievrienden voor de feestjes 's avonds. Uiteraard worden de allerkleinsten niet vergeten! Lekker knutselen en spelen in de miniclub en speeltuin of springen op de trampoline en het opblaaskussen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het strand, het zwembad en de stoere watersporten….

IstriëZin om de omgeving van Aminess Sirena Camping te verkennen? Een succesuitje met je kinderen is ongetwijfeld het Aquapark Istralandia op nog geen 10 (auto) minuten afstand. Adrenaline-spannende en minder enge waterglijbanen in alle soorten en maten, een waterspeeltuin met een kasteel, een golfslagbad en zwemmen onder de watervallen. Zo ben je wel een dagje zoet onder de warme Kroatische zon! Op zoek naar kleine leuke boetiekjes? Dan is Poreč de aangewezen plek. Bekijk dan gelijk de Eufrasiusbasiliek (op UNESCO lijst) met goed bewaarde mozaïeken. Rovinj, zo'n 50 minuten van Sirena, is zo'n stadje waar je verliefd op wordt. Het een na het andere fotogenieke straatje leidt naar boven naar de Sint-Eufemiakerk. Klim hier naar de top voor een onvergetelijk uitzicht over de rode daken en de blauwe zee. In het oude centrum en bij de haven overal kom je de lekkerste eettentjes en knusse cafeetjes tegen. Op en top vakantiegevoel!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging aminess sirena

De ligging van "aminess sirena" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.