le Capanne

6
Vacanceselect.com logo

Camping Le Capanne is een mooi aangelegde groene camping. Palmbomen, oleanders, een super zwembad en op en top Italiaans. Een ideale stek voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 10, 12. Het strand op 3 km en voor een shotje cultuur, zit je binnen een uur in Lucca, Volterra of Pisa. Een camping om keer op keer naar terug te keren!

IJsje op het pleinHet zwemparadijs met glijbanen, watervallen en een jacuzzi is een grote hit bij kinderen! Het strand is dichtbij, maar het zwembad met de grote ligweide is zo leuk dat je daar vaak vanzelf blijft plakken. Overigens organiseert het professionele animatieteam een goed animatieprogramma. Dus de kids amuseren zich wel! Voor vrolijkheid en zalige ijsjes ga je 's avonds naar het pleintje.

Tropische selfie Het strand bij Vada is een must, hier maak je foto's alsof je op een tropisch eiland zit (kijken wie erin trapt op Facebook!). Tip: huur een fiets en rijd naar de markt in Cecina (7km). Struinen tussen de kraampjes met armbandjes, tasjes, Toscaanse worst en kaasjes, kleurig sappig fruit en verse groenten. Hier slaag je wel voor je souvenirs! Binnen een straal van een uur met de auto liggen Lucca, Volterra en Pisa. Voor een dagtocht zijn zelfs excursies naar Elba, Florence en Rome mogelijk. Camping Le Capanne? Het echte Toscane gevoel. Het strand binnen handbereik. En als kers op de taart, geweldige historische steden in de buurt. Fijne vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le capanne

De ligging van "le capanne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.