Weekend

6
Vacanceselect.com logo

Met Camping Weekend begon ook de geschiedenis van Vacanceselect. En we zijn nog steeds trots op deze camping die zichzelf steeds weer opnieuw 'uitvindt'. Trots ook op de durf om innovatieve baanbrekende accommodaties te ontwikkelen. Maar het allermooiste blijft natuurlijk wel deze fantastische plek bij het Gardameer. Te midden van olijfbomen, palmbomen en oleanders. Doordat Camping Weekend een terrassencamping is, word je steeds verrast met geweldige uitzichten op de baai van Salò. En als 's avonds de lichtjes in de dorpjes langs het Gardameer aangaan…Sprookjesachtig!

Zwembad with a viewBij het zwembad van Camping Weekend heb je een prachtig weids uitzicht op het meer. Zoek een lekker plekje in de schaduw van de parasols en palmbomen. Je kinderen maken plezier onder de watervallen van de Spotty pool of op de glijbaan. En als ze even wat anders willen is er de avontuurlijke speeltuin en het gezellige animatieteam. En let op de naam Spotty! Deze populaire mascotte loop je regelmatig tegen het lijf; hij is gek op fotoshoots. Na het eten staat de discotrein klaar om de kinderen naar de disco te brengen. Swingen maar!

Sterren kijken vanuit je bedSterren kijken vanuit je bed in de Airlodge, je eigen speelruimte in de Spotty Lodge, zelfs je hond is blij in de Exclusive Dog. Je kunt natuurlijk ook gewoon met je eigen tent of caravan komen, want er zijn uitstekende kampeerplaatsen.

Wat is er in de buurt te doen?Eigenlijk is het moeilijk om te kiezen tussen al die schilderachtige plaatsjes aan het meer. Hou je van goede olijfolie, dan zit je goed zo vlakbij San Felice del Benaco. Op de weekmarkt of rechtstreeks bij de boer koop je de beste extra vergine olijfolie van het Gardameer. Natuurlijk is een boottochtje langs de eilanden altijd een succes. Zin om te flaneren, eten en drinken? Dat doe je op de promenade Lungulago Zanardelli in Salò. Salò was vroeger al een hotspot van de rijke Venetianen. Wil je lekker uit eten? Dan is het haventje van Portese een aanrader. Blijf tot de zon ondergaat en geniet van het betoverende uitzicht op het verlichte Salò.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging weekend

De ligging van "weekend" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.