Florenz

6
Vacanceselect.com logo

Op Camping Holiday Village Florenz beleef je volop vakantieplezier. Pal aan de Adriatische Kust van Italië. Je verblijft op een goed verzorgde camping met het zandstrand op loopafstand. Een heerlijke plek voor de hele familie. 


Zeer verzorgde familiecamping Meteen bij aankomst voel je de ongedwongen en prettige sfeer. Alles is hier tot in de puntjes verzorgd. De lange pijnbomen zorgen voor een verkoelende schaduw op de camping. Via de duinen ben je zo bij het mooie en uitgerekte privéstrand met ligbedden en parasols.

Zwembadplezier Een heerlijk zwembad is aanwezig voor een frisse duik. De allerkleinsten zullen zich zeker prima vermaken in het aparte kinderbad. Heerlijke zonnen op een van de ligbedden? Je loopt zo naar het strand waar de kleintjes kunnen spelen in het goudgele zand.

Lekker eten Tegen de avond nog even boodschappen doen bij de supermarkt op de camping. Of toch heerlijke pizza's halen en bij de stacaravan eten? Of nog beter, blijf gezellig een hapje eten in Restaurant 'Berba' op de camping zelf.

Idyllische dorpjes In de directe omgeving is het ene dorpje nog mooier dan het andere. Bezoek de stad Ravenna, bekend om de prachtige mozaïeken. Natuurlijk mag een dagje Venetië niet ontbreken met haar beroemde kanalen en talloze bruggetjes. Geniet van de fijne plek, het lekkere eten en de gastvrijheid op Camping Holiday Village Florenz en beleef een onvergetelijke vakantie aan de Adriatische Kust.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging florenz

De ligging van "florenz" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.