Sant'Angelo Village

6
Vacanceselect.com logo

Een van de mooiste plekken in Italië voor zon, zee, strand, Venetië en nog veel meer. Camping Sant Angelo, verscholen tussen pijnbomen en populieren, is zo'n plek waar de hele familie blij van wordt. Een groot zwembad met glijbanen is natuurlijk een must voor de kinderen…En staat Venetië al een tijdje op je verlanglijstje? Dan is Sant Angelo dé bestemming in Italië.

Zee en zwembadOp een schaduwrijk plekje maken de allerkleinsten een knutselwerkje. En als de Italiaanse zon op volle sterkte schijnt, is er aan alle kanten waterplezier in overvloed. Welke glijbaan eerst? De snelle watertunnel? Of de kinderglijbaan? Aan het strand spelen kinderen met emmertjes en schepjes in de branding. Intussen kijk jij vanaf je ligbedje uit over zee waar waterfietsen en kano's ronddobberen of een bananenboot voorbij schiet.

Boottocht naar VenetiëJe kunt eigenlijk niet naar huis zonder Venetië te zien. Punta Sabbioni ligt maar 10 kilometer verderop. En daar vandaan vertrekt de boot. Een prachtige tocht door de Lagune van Venetië. In de verte liggen Murano en Burano. Eilandjes met kunstig glaswerk en kleurrijke huisjes. In Venetië hangt de romantiek in de lucht. Duik de nauwe steegjes in, wandel van bruggetje naar bruggetje en bewonder de versierde gondels. Geruisloos varen ze door de kanalen, van Rialtobrug naar de San Marco Basiliek en onder de Brug der Zuchten door. Toeristisch, maar niet voor niets! Voor een heerlijke strandvakantie en Venetië als bonus, zit je goed op Camping Sant Angelo!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging sant'angelo village

De ligging van "sant'angelo village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.