Rieumontagné

6
Vacanceselect.com logo

Camping Rieumontagné is gelegen aan de oevers van het meer van Laouzas, te midden van het schitterende natuur van het Parc National du Haut Languedoc. Hier tref je de gezellige familiecamping Rieumontagné. Het mooi decor, de vele faciliteiten op de camping en de gastvrijheid maken Rieumontagné gegarandeerd tot een onvergetelijke vakantie! Vind je perfecte vakantie naar Camping Rieumontagné bij Vacanceselect!


De voorzieningen van Camping Rieumontagné Deze familiecamping heeft o.a. de volgende faciliteiten:
· Zwembad voor de nodige verkoeling
· Restaurant met heerlijke streekgerechten
· Georganiseerde wandeltochten in het hoogseizoen

De kinderen kunnen de volgende voorzieningen treffen:
· Mini-/ en Juniorclub
· Ruime speeltuin
· Diverse watersportmogelijkheden aan het meer

Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt. Er is een wasserette aanwezig.

Op Camping Rieumontagné geniet je familie van een heerlijke vakantie! Geniet van de de goede voorzieningen en de mooie omgeving die deze camping jou en je gezin te bieden heeft! De camping ligt in het National Park Haut Languedoc op ca. 4 km van het centrum van Nages. Vanuit de camping kun je fantastische wandelingen maken. In het hoogseizoen organiseert de camping zelf begeleide wandeltochten. Huur een familiekano en bekijk de omgeving vanaf het water!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging rieumontagné

De ligging van "rieumontagné" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.