Oyam

6
Vacanceselect.com logo

Natuurliefhebber en fan van zee en strand? Dan is Camping Oyam in het hart van Frans Baskenland, ideaal voor jou! Deze door groen omringde camping in de Aquitaine, ligt slechts 1,2 km van het prachtige strand van Bidart en een kwartier van de chique badplaats van weleer; Briarritz. Op de camping vind je alles wat je in je vakantie wenst; een groot zwembad met waterglijbanen, animatie, een sportterrein en een restaurant. De eigen Baskische taal, vlag, cultuur, sport (Pelote) en huizen (wit met groene of rode luiken) geven een extra dimensie aan je vakantie op Camping Oyam.

FaciliteitenWat je ook doet; in volle vaart van de waterglijbaan, aquarobics, of eindeloos spelen in het pierenbad en de waterspeeltuin, het grote zwembad biedt iedereen plezier. Sportwedstrijdjes voor tieners, een miniclub, speeltuin en thema-avonden, alle leeftijden hebben het naar hun zin op Camping Oyam. Hapje eten? Dat begint al goed bij het ontbijt met krakend verse broodjes van de broodjesservice. Op de camping kan je verder de hele dag terecht voor snacks, afhaalmaaltijden, drankjes of maaltijden. Laat je lekker verwennen deze vakantie!

Tandradbaan en rode luikenEen paar tips voor uitjes binnen in een straal van een halfuur van Oyam. Ga naar Sare en 'beklim' de berg met het kleine houten treintje van la Rhune. Een belevenis op zich. Eenmaal boven, heb je een onvergetelijke uitzicht over de Baskische kust en de Pyreneeën! Erfenis van piraten, vissers en handelaren: het havenplaatsje Jean-de-Luz met de karakteristieke vissershaven en de gezellige oude binnenstad, mooi! In Espelette en omringende dorpjes groeit een met het AOC-label bekroond pepertje: piment d'Espelette. De pepertjes worden gedroogd en heel decoratief opgehangen tegen de witte muren van de Baskische wit met rode huizen. Fototoestel in de aanslag! La Bastide-Clairence is een van de mooiste dorpjes in Frankrijk. De witte huisjes met rode luiken en balken zijn heel fotogeniek. De werkplaatsen van ambachtslieden die verschillende traditionele ambachten beoefenen passen helemaal in de sfeer. En op een terrasje laat je alle indrukken nog eens rustig op je inwerken….Frans Baskenland? Een bijzondere ervaring!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging oyam

De ligging van "oyam" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.