Parc du Soleil

6
Topparken.nl logo

Bij Parc du Soleil kunt u kiezen uit twee typen chalets; comfort en deluxe. Deze vakantiewoningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De comfort chalets zijn voorzien van de nodige gemakken. De keuken beschikt over een combimagnetron, koffiezetapparaat en een vaatwasser. De deluxe vakantiewoningen zijn ruimer opgezet en u slaapt op comfortabele boxspringbedden. Bij de vakantiewoningen is een zonnig terras waar u op het tuinmeubilair geniet van een goed boek of heerlijk ontbijtje. Omdat wij begrijpen dat u niet op vakantie wilt zonder uw trouwe viervoeter zijn honden bij ons welkom. Wel zo'n gezellige vakantie!

Parc du Soleil is een prachtig vakantiepark aan de Nederlandse kust in de plaats Noordwijk. Het strand en de zee zijn dichtbij maar ook de oude steden Haarlem en Leiden zijn goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Wanneer u een vakantiehuis huurt bij Parc du Soleil zal het u aan niets ontbreken, de parkfaciliteiten zijn uitstekend. Maak gebruik van de broodjesservice, trek baantjes in ons verwarmde binnenzwembad of geniet van een verkoelend drankje op het terras. De kinderen vermaken zich in onze indoor binnenspeeltuin wanneer het weer even tegen zit. Maar als het zonnetje schijnt spelen de kinderen in de pannakooi, op het sportveld en rond de tafeltennistafel. Ook bij de activiteiten van het enthousiaste animatieteam hebben de kinderen veel plezier. Op ons park kunt u ook fietsen huren om de schitterende omgeving te ontdekken.

Boekingsinformatie

Ligging parc du soleil

De ligging van "parc du soleil" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.