Strandplevier Suites Texel

4
Strandplevier.nl logo

Strandplevier Suites is centraal gelegen in De Koog op Texel. Het strand, bos en de duinen liggen op loopafstand. Bekijk de comfortabele suites en boek online!

De hotel suites zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en bevinden zich op korte afstand van het strand en de zee. De suites bestaan uit verschillende types: de Juttersuite, Eilandsuite, Duynsuite, Standsuite en Texelsuite. De suites zijn ruim en comfortabel ingericht en voorzien van diverse gemakken, zoals heerlijke boxspringbedden voor een goede nachtrust, een open pantry met vaatwasser, koelkast en vriesvak, een flatscreen televisie en een aparte badkamer. Iedere suite beschikt over een eigen parkeerplek voor één auto in het overdekte parkeergarage en over gratis wifi. Verder hebben alle suites een terras, balkon of frans balkon waar je tot in de late uurtjes nog kunt genieten van het weer.

Dankzij de unieke ligging in het centrum van badplaats de Koog, ligt alles binnen handbereik. Op slechts 500 meter afstand bevinden zich het strand en de zee waar je heerlijk uit kunt waaien. Voor de spanningzoekers is er Karting Texel, het grootste kartcircuit van Texel. Echte spanning en sensatie beleef je bij parachutecentrum Texel. Maak een parachutesprong en bekijk het eiland van een totaal andere kant! De vuurtoren mag uiteraard niet ontbreken. En fietsers en wandelaars kunnen genieten van 140 kilometer aan fietspaden en wandelroutes door het bos, de duineen en over het strand. Strandplevier Suites is het perfecte startpunt om Texel te ontdekken.

Boekingsinformatie

Ligging strandplevier suites texel

De ligging van "strandplevier suites texel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op Strandplevier Suites Texel

Royal Duynsuite

Royal Duynsuite

Comfort Strandsuite

Comfort Strandsuite

Basic Juttersuite

Basic Juttersuite

Luxe Eilandsuite

Luxe Eilandsuite

Royal Duynsuite 4P

Royal Duynsuite 4P