De Witte Berg

20
Dewitteberg.nl logo

Uw vakantie in Twente begint bij De Witte Berg. Kamperen, bungalows en chalets in Ootmarsum. Ontdek de fraaie omgeving van Ootmarsum-Dinkelland in Twente

De Witte Berg biedt accommodaties geschikt voor 2 tot 6 personen. Je kunt verblijven in een bungalow, trekkershuisje, luxe chalet, tentvilla, boslodge of in een groepsaccommodatie, een authentieke boerderij, geschikt voor 20 personen. De accommodaties zijn voorzien van alle gemakken die je je kunt wensen, zoals een compleet uitgeruste keuken, comfortabele bedden en een heerlijk terras. Dankzij de vrijstaande ligging van de accommodaties geniet je altijd van veel rust en privacy. Een vakantie bij De Witte Berg is gegarandeerd genieten van het buitenleven!

Het vakantiepark is een 5 sterren ANWB camping met een ruim aanbod aan kampeerplaatsen. Je hebt de keuze uit basisplaatsen, comfortplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Je kunt hier kamperen met camper, caravan, vouwwagen of tent en ongestoord genieten van de rust, ruimte en privacy. Alle luxe en (sanitaire) comfort liggen binnen handbereik. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en 10 ampère stroom.

Vakantiepark De Witte Berg is een 5 sterren ANWB camping en kindvriendelijk vakantiepark midden in de Twentse natuur, in het authentieke stadje Ootmarsum. De uitgestrekte natuur rondom Ootmarsum biedt de geschikte uitvalsbasis voor het maken van lange wandelingen en fietstochten. Fietsen zijn te huur op het vakantiepark. Zo kun je het natuurgebied Het Springendal verkennen met haar lommerrijke bossen, kleurige heidevelden en fraaie beekdalen. De stadjes Ootmarsum en Oldenzaal zijn ook een bezoek waard. Beleef veel waterpret en sportieve uitspattingen op het Hulsbeek, een recreatieplek in Oldenzaal. Attractieparken zoals Slagharen en dierentuinen zoals Dierentuin Nordhorn.

Boekingsinformatie

Ligging de witte berg

De ligging van "de witte berg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op De Witte Berg

Appartement

Appartement

Chalet De Eik 2 personen

Chalet De Eik | 2 personen

Chalet De Hazelaar 4 personen

Chalet De Hazelaar 4 personen

Trekkershuisje 4 personen

Trekkershuisje 4 personen

Toercaravan 4 personen

Toercaravan | 4 personen

Bungalow Dennenlust 6 personen

Bungalow Dennenlust | 6 personen

Boslodge

Boslodge

Bungalow Eikenlust 6 personen

Bungalow Eikenlust | 6 personen

Tentvilla 6 personen

Tentvilla | 6 personen

Bungalow de Beuk

Bungalow de Beuk

Comfortplaats met privé sanitair

Comfortplaats met privé sanitair

Basisplaats

Basisplaats

Comfortplaats met privé sanitair deluxe

Comfortplaats met privé sanitair deluxe

Panoramaplaats met privé sanitair deluxe

Panoramaplaats met privé sanitair deluxe

Trekkersplaats

Trekkersplaats

Comfortplaats

Comfortplaats

Heerdink Hoeve 20 personen

Heerdink Hoeve | 20 personen