Corsendonk Camping Spa d'Or

6
Campingspador.be logo

Camping Spa d'Or onderscheidt zich door een geweldige ligging en grootse opzet. Gelegen in een prachtige groene omgeving, Sart-lez-Spa in de Belgische Ardennen.

Beleef een heerlijke vakantie in de Ardennen bij Camping Spa d'Or. Je hebt hier een keuze uit verschillende accommodaties voor een weekendje weg tot een lange vakantie. Verblijf in een trekkershut, chalet of een ruime stacaravan met 2 tot 6 personen of in het nieuwe pareltje de 6-persoons Taos accommodatie. Alle accommodaties beschikken over een tuintafel en 4 stoelen, open keuken met onder andere een koelkast met vriesvak, gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en televisie, badkamer met douche, aparte toilet en parkeermogelijkheid.

Bij Camping Spa d'Or kun je kamperen in eigen tent, camper of caravan op de ruime trekkersplaatsen of kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn 80 tot 100m2 groot. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom, en watertappunten liggen op 15-20 meter lopen. De sanitaire gebouwen zijn uitstekend en er is eveneens een apart sanitair voor kinderen en mindervaliden. Het is mogelijk een kampeerplaats te boeken dicht bij het zwembad of de speeltuin. Zowel de trekkersplaatsen als de kampeerplaatsen zijn huisdiervriendelijk en er is wifi aanwezig.

Buiten het park is er ontzettend veel te beleven. De Ardennen barst van de vele activiteiten, bezienswaardigheden, evenementen en natuurparken. Het grootste evenement in de omgeving is de Formule 1 Grand Prix op het circuit van Spa-Francorchamps. De omgeving is perfect geschikt om te wandelen, fietsen, mountainbiken, klimmen en abseilen. Ontdek ook de musea, markten, brouwerijen en meer! De sfeervolle dorpen en steden, zoals Coo, Malmedy en Stavelot zijn ook zeker een bezoek waard tijdens een verblijf op Camping Spa d'Or.

Boekingsinformatie

Ligging corsendonk camping spa d'or

De ligging van "corsendonk camping spa d'or" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op Corsendonk Camping Spa d'Or

Flores 2

Flores 2

Trekkershut

Trekkershut

Flores 3

Flores 3

Kampeerplaats

Kampeerplaats

Trekkersplaats

Trekkersplaats