Esencia De Oliva

4
Bungalow.Net logo

Welkom in dit prachtige appartement voor 4 - 5 personen, met gedeeld zwembad en slechts 150 meter van het strand.

De faciliteiten van dit geweldige en familiecomplex van appartementen omvatten een groot gemeenschappelijk zwembad omgeven door een groot grasveld. Het bad heeft een afmeting van 8,5 x 7 meter en een diepte van 0,5 tot 1,8 meter. U vindt er ook een buitendouche en een kinderbad voor de kleintjes. Dit formaat is 3,44 x 2,29 meter en heeft een waterdiepte van 0,5 meter.



Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een gebouw met een lift. Het heeft een behulpzaam ontwerp en een moderne inrichting. Als u binnenkomt, vindt u een ruime woon-eetkamer-keuken waar u uw beste recepten op het keramische blad kunt bereiden terwijl u tv kijkt, de tafel opzet of samen chat. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank zijn ook hier. Het appartement beschikt over twee slaapkamers om te rusten, beide met een kledingkast. De ene heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. De extra gast slaapt op de slaapbank in de woonkamer. We kunnen een kinderbedje en een kinderstoel klaarmaken voor als u met uw baby reist. Drie ventilatoren en drie radiatoren maken het apparaat compleet.



Oliva is een bevoorrechte plek in de Middellandse Zee dankzij het prachtige strand dat bekend staat om zijn onvergelijkbare natuur, schoonheid en kwaliteit die, samen met het echt goede weer gedurende het hele jaar, de plek perfect maken om te genieten van uw welverdiende vakantie. Oliva herleidt de stad en is perfect om te genieten van een mooie wandeling misschien tijdens het winkelen, omringd door een rustige sfeer in de oude straten van het stadscentrum. Tot slot, als u zin heeft om te golfen, is de dichtstbijzijnde golfbaan slechts 5,5 km verderop.



Opmerking: We accepteren geen gasten jonger dan 25 jaar, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is een overdekte parkeerplaats voor 1 auto.

Het zwembad is alle seizoenen beschikbaar. Er zijn geen openingstijden maar stoor alsjeblieft niet tijdens rusturen. Houd er ook rekening mee dat er geen badmeester zal zijn.



Afstanden

Strand: 0,15 km - Playa Oliva

Luchthaven: 97.3 km - Valencia

Golfbaan: 5,5 km - Oliva Nova

Plaats: 0,01 km - Playa Oliva

Treinstation: 14,4 km - Gandia

Bushalte: 0,6 km - Playa Oliva

Veerboot: 28,3 km - Dénia

Ziekenhuis: 0,14 km - Gandia



Toeristenlicentie: AT-47144-V







U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging esencia de oliva

De ligging van "esencia de oliva" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.