Granja Sa Vinyota 2

4
Bungalow.Net logo

Welkom in dit geweldige appartement voor 4 personen, gelegen in het agrotoerisme Granja Sa Vinyota, tussen Inca en Búger.

Dit gezellige agrotoerisme van 5 appartementen heeft een prachtig gedeeld buitengedeelte met een groot gedeeld zwembad  van 20 x 20 meter en een waterdiepte van 0,4 tot 1,6 meter, een ruimte met ligstoelen en een tennisbaan. U vindt ook twee privéterrassen in dit appartement, een waar u kunt worden gebruind op de twee ligbedden en de andere die perfect is voor een goed boek terwijl u geniet van wat vers fruit.



Appartement 2 biedt een gezellige woon-eetkamer keuken en een ruimte. Het is uitgerust met airconditioning en het is perfect om tv te kijken en heerlijke gerechten op de keramische kookplaat te bereiden. Hier is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden bij elkaar, airconditioning en een eigen badkamer met een douche. Een babybedje en een kinderstoel zijn beschikbaar.



Dit prachtige agrotoerisme behoort tot de gemeente Inca, hoewel gelegen in een landelijke omgeving tussen deze stad en de stad Búger. Dit is de dichtstbijzijnde stad, hoewel Inca veel groter en levendiger is. In beide vindt u bars, restaurants en een supermarkt. Toch kun je de traditionele straatmarkt op donderdagochtend in Inca niet missen. Het dichtstbijzijnde strand is in Puerto de Alcudia en ligt op ongeveer 17,9 km afstand.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Deze finca heeft een externe parkeerplaats voor 6 auto's.

Tennisrackets en ballen zijn niet beschikbaar.



Afstanden

Strand: 17,9 km - Port d'Alcúdia

Luchthaven: 41.5 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 15,8 km - Golf Pollença

Stad: 3,4 km - Búger

Treinstation: 6,3 km - Inca

Bushalte: 4,1 km - Inca

Veerboot: 22.1 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 5.6 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: 1/2019 / AG



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging granja sa vinyota 2

De ligging van "granja sa vinyota 2" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.