Ca'n Miquel

6
Bungalow.Net logo

Welkom  bij deze moderne villa aan de Middellandse Zee in s'Estanyol (Colònia de Sant Pere).  Dit huis biedt comfort tijdens uw onvergetelijke vakantie ervaring.  

Dit huis heeft een oppervlakte va n130m2 en is ideaal voor families en kleine vriendengroepen voor een vakantie aan zee. Er zijn drie slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en twee met twee eenperspoonsbedden. De hoofdkamer met plafondventilator heeft toegang tot de tuin. Alle kamers zijn goed verlicht en hebben een ingebouwde toilet. Er zijn twee badkamers waarvan en-suite en beide met douche.  .

Het terras van 100m2 op de eerste verdieping biedt een prachtig uitzicht over de zee. De veranda van 20m2 op de begane grond is een ideale plek voor het organiseren van een zomermaaltijd met uw vrienden en familie of een verleidelijke barbecue. De woonkamer is de perfecte plek voor ontspanning op de comfortabele bank terwijl u uitkijkt over de zee. De keuken is ingericht met broodrooster, koffiezetapparaat, gasfornuis en oven, koelkast en veel meer. Verder is er een wasmachine, strijkijzer, strijkplank. In de eetkamer staat een tafel met zes stoelen.  

Houd er rekening mee dat huisdieren niet welkom zijn. Er is een onoverdekte parkeerplaats voor uw auto op het terrein en u kunt ook gratis aan de kant van de weg parkeren.  

De ligging van het appartement is absoluut perfect, u vindt diverse voorzieningen op loopafstand, het strand ligt 90m verderop. Colonia de Sant Pereis een voormalig vissersdorp met een paar restaurants, supermarkt, bankautomaat, bakkerij en zeilclub. U kunt rondkijken op de promenade, een plaatselijke wijn proeven, paella eten in een van de restaurants. Es Caló des Parra is eenvoudig te bereiken, met een mooi kiezelstrand met kristalhelderdwater.   

In de omgeving liggen natuurlijke stranden zeker uw bezoek waard zoals Caló dels Ermitans, Cala Toró, Na Clara, Cales de Betlem, Cala Mitjana, Cala Torta, s'Aigua Dolça, etc.

Dit huis biedt een thuis verweg van huis met een mediterrane flair in een van de mooiste en rustigste zones van Mallorca. Geniet van de vrijheid hoe u uw vakantie doorbrengt en van elke dag een nieuw avontuur. Kies niet zomaar  voor een vakantiebestemming, maak van uw vakantie een onvergetelijke vakantie ervaring.  

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op het Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca'n miquel

De ligging van "ca'n miquel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.