Ca'n Opus 321

3
Bungalow.Net logo

Geniet van de beste strandvakanties in dit prachtige appartement aan het strand in Puerto de Alcúdia. Het is geschikt voor 3 gasten.
Vanaf het terras van het appartement kunt u de schoonheid van de Middellandse Zee bewonderen, de wind voelen en ontspannen terwijl u zonnebaadt op de 2 ligbedden op het terras. Bovendien biedt het terras een eetruimte waar u kunt genieten van uw maaltijden terwijl u uitkijkt op het uitzicht. Het interieur biedt een eenvoudige en gezellige stijl. Woonkamer en keuken delen een ruimte waar je verder kunt genieten van het uitzicht, tv kunt kijken, een hapje kunt eten aan de bar met krukken of kunt koken op de keramische kookplaat. Het huis biedt twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere met een stapelbed. De badkamer van het huis heeft een ligbad. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank en we kunnen u voorzien van een kinderbedje en een kinderstoel voor het geval u met uw baby reist. De locatie van het appartement is perfect om te genieten van de beste zon- en strandvakanties. Het strand van Alcúdia strekt zich uit over enkele kilometers zijdeachtig zand waar u niet alleen kunt zonnebaden en zwemmen in het warme water, maar ook kunt wandelen, verschillende watersporten kunt beoefenen, een heerlijke maaltijd kunt proeven in een strandbar op het zand, enz. De omgeving biedt alle diensten voor een onafhankelijk verblijf. Daarnaast zijn er mooie nabijgelegen plaatsen die een bezoek waard zijn, zoals het oude centrum van Alcúdia, Port de Pollença of Can Picafort. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten. Afstanden Strand: 0,050 km - Luchthaven Port d'Alcúdia: 61 km - Golfbaan Son Sant Joan: 6,3 km - Stad Alcanada Golfclub: 2,3 km - Treinstation Port d'Alcúdia: 13 km - Bushalte Sa Pobla: 0,130 km - Port d'Alcúdia Veerboot: 3,5 km - Port d'Alcúdia Ziekenhuis: 25,2 km - Hospital d'Inca Toeristenvergunning: ETVPL/15430 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene aanbetalingsinformatie. De borg dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail te worden betaald met een creditcard via een beveiligde link. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de gegevens in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca'n opus 321

De ligging van "ca'n opus 321" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.