Appartement - Feldstrasse 30-K | Winterberg

9.2
2
Welcomeinwinterberg.com logo

Max. aantal personen: 2
Aantal slaapkamers: 0
Aantal badkamers: 1
Opp. 43m2

Beschrijving
Sfeervol appartement van alle gemakken voorzien. Deze studio voor 2 personen ligt op een van de beste locaties van Winterberg. De woonkamer heeft 2 opklapbedden (eenpersoonsbedden). De keuken grenst aan de woonkamer en biedt alle comfort voor een aangenaam verblijf. De badkamer heeft een toilet, wastafel en douche. Op het balkon is het heerlijk genieten van de zon! Een ideale locatie voor een korte trip in Winterberg.

Over deze accommodatie
De woning ligt op de 1e verdieping. Er is een lift aanwezig en een ski- en fietsenberging. Er is parkeerplaats voor de gasten voor de deur.

Omgeving
De accommodatie ligt dichtbij het skigebied en op enkele loopminuten van de Erlebnisberg Kappe met de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos. Het centrum van Winterberg is voorzien van vele winkels, boetiekjes, restaurants, cafe's en supermarkten én op enkele minuten lopen bereikbaar. In de directe omgeving van Winterberg is een groot aanbod van vrijetijdsactiviteiten 


Boekingsinformatie

Ligging appartement - feldstrasse 30-k | winterberg

De ligging van "appartement - feldstrasse 30-k | winterberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven appartementen in de buurt aan. Klik voor informatie.