Hofvansaksen.nl

Hofvansaksen.nl logo

Exclusief genieten en volledig tot rust komen. Dat is Hof van Saksen ten voeten uit. De prachtige omgeving, stijlvolle entourage, luxe accommodaties en gastvrijheid van medewerkers zorgen voor een buitengewoon bijzonder verblijf.

De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Op Hof van Saksen ontbreekt het u aan niets. Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Niet zomaar even eropuit, maar een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau.

Op Hof van Saksen is aan alles gedacht voor een vakantie met kinderen:

  • Een onbezorgde vakantie met baby of dreumes
  • Pret voor peuters en kleuters
  • Eindeloos speelplezier voor kinderen
  • Te gekke activiteiten voor tieners

Op Hof van Saksen vindt u altijd een accommodatie die perfect bij uw gezelschap past. Van comfortabele bungalows tot luxe boerderijen voor 2 tot 24 personen.

Hof van Saksen is gecertificeerd met een Green Key, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. We bezorgen onze gasten een comfortabele vakantie én we zetten ons in voor de natuur en een duurzame samenleving.

 

Ga naar Hofvansaksen.nl
Laatste hofvansaksen.nl informatie
Hofvansaksen.nl heeft de volgende type accommodaties:
  • Vakantiehuizen
  • Bungalowparken
Aantal accommodaties: 0
Laatste hofvansaksen.nl nieuws
Overzicht Hofvansaksen.nl nieuws & korting